Tree of life

Ripples in water and a drop falling down

Fotografije su simbolicne. Vir: internet

Pridržavamo pravo promjene cijena bez predhodne najave.

Cijene

Shiatsu Direct Touch & Body Work

Tretman za riješavanje akutnih ukočenja, jakih bolova, posljedica upala živaca (diskus hernija, išijatikusa, vratne kralježnice, glavobolje). Posebnim dodirom i razvijenim senzibilitetom pronalazimo korijen boli te tretiramo adekvatno mišiće i tkivo kako bi postigli olakšanje. Pritisak koji vršimo na bolno mjesto se postepeno pojačava sve dok primatelj ne osjeti ugodu. Nakon tretmana možete očekivati reakciju koja se može pojavljiti kao umor, osjetljivost na dodir, opuštajuća bol. Intenzitet tretmana prilagođava se potrebama i željama primatelja. Shiatsu tretman primjenjuje se preko udobne odječe a radi veće učinkovitosti primjenjujemo i dubinsku masažu sa uljem na bolne zone.

Potrebnih je 5 tretmana u kontinuitetu kako bi postigli zadovoljvavajuće rezultate, a kronične probleme neophodno je tretirati kroz duži vremenski period

Parcijalni tretman

Tretiramo bolni dio tijela, tretman traje 50 min cijena 200kn
Parcijalni tretman odrzavanja: nakon serije parcijalnih tretmana primjenjuje se tretman odrzavanja kako bi se ocuvalo steceno stanje.

Trajanje: 30 min Cijena: 150 kn
Osnovni tretman cijelog tijela

Primjenjujemo osnovni shiatsu tretman (leđa, stražnji dio nogu, ramena, vrat i glava) i dubinsku masažu bolne zone.

Trajanje: 70 min 15Cijena: 250 kn
Cijelovit tretman cijelog tijela

Shiatsu leđa, nogu, stopala, trbuha, ramena, dubinska masaža leđa, problematične zone, vrat, glava.

Trajanje: 90 min14Cijena: 300 kn
Extra tretman cijelog tijela

Shiatsu leđa, nogu, ramena, vrata, glave, aku-stopala, antistresna masaža trbuha, dubinska masaža leđa, opuštanje glave i lica.

Trajanje: 105 min13Cijena: 350 kn

SHIATSU TRETMANI

Shiatsu tretmani usklađuju protok energije na meridijanima te osiguravaju dobro stanje mišićno-koštanog-zglobnog sustava. Tehnike istezanja i razgibavanja doprinose korekciji držanja tijela. Adekvatno uravnoteženi protok energije jača imunitet i odpornost tijela i psihe na stresne izazove. Projiciranjem energije putem shiatsu tehnike i osobnim iskustvom u meditaciji postižemo stanje duboke opuštenosti i pravog meditativnog stanja u kojem se energija obnavlja i jača.

Osnovni tretmani
Osnovni shiatsu tretman1260 min 11200, 00 kn
Osnovni shiatsu tretman + opuštanje glave1075 min8250, 00 kn
Osnovni shiatsu tretman + rad na auri980 min7300, 00 kn
Osnovni shiatsu tretman + 1 extra parcijalni
tretman (stopala ili lica ili trbuha)690 min5350, 00 kn
Kombinirani parcialni tretmani

Po potrebi ili želji možete odabrati kombinaciju parcijalnih tretmana, naprimjer tretman trbuha + glave + opuštanje ili trbuh + stopala + glava.

Trajanje:4Cijena:
60 min3200, 00 kn
80 min2250, 00 kn
90 min1320, 00 kn

 

Masaže

Akupresurna masaža

Dubinska masaža sa 100% (hladno prešana biljna ulja i eterična ulja Pranarom) čistim certificiranim uljima. Specificnost ove masaže je dubok, oslobađajući pritisak, aktiviranje meridijana te akupunkturnih točaka što pogodno djeluje na tijelo i psihu. Ima duboko opustajući učinak, oslobađa mišiće od napetosti i uklanja  mentalne tenzije. Tretman se primjenjuje na strunjači na podu.

Osnovna masaža
(leđa, stražnji dio nogu, trbuh, prsni koš, ruke, vrat i glava) 
Trajanje: 60 min4Cijena: 200 kn
Cijelovita masaža
(leđa, noge, trbuh, stopala, prsni kos, ruke, vrat, glava i lice)
Trajanje: 80 min4Cijena: 250 kn
Extra masaža
(leđa, noge, trbuh, stopala, prsni koš, vrat, ruke, glava, lice, opuštanje)               
Trajanje: 95 min4Cijena: 300 kn
Švedska masaža

Masaža uljima koja obuhvaća glađenje, gnječenje i opuštanje mišića. Prvenstveno je preventivnog karaktera jer spriječava nastanak miogeloza i poboljšava cirkulaciju limfe i krvnog protoka.

  • Cijelo tijelo (osim stopala, lica, glave)4160 kn
  • Leđa4100 kn
  • Leđa i vrat4130 kn
  • Extra (cijelo tijelo, stopala, lice, glava)4200 kn
Orijentalna masaža trbuha

Orijentalna masaža trbuha je izrazito učinkovit tretman koji djeluje direktno na nakupine ili čvorove na području abdomena i tankog crijeva. Po kineskoj metodi Tchi nei Tsang sve negativne ili jake emocije stvaraju određene promjene na područuju abdomena. Da bi primatelju pomogli osloboditi se negativnih učinaka emocija, specifičnim tehnikama stvaramo osječaj oslobođenosti od negativnih učinaka stresa na organizam i tako mijenjamo raspoloženje. Opustanje napetosti iz trbuha istodobno automatski djeluje na funkcioniranje mozga: mjenja se način na koji percipiramo stvari i stvara se osječaj unutarnjeg mira i sabranosti.

Tretman je rezultat dugogodišnjeg proučavanja orijentalnih tehnika tretitanja abdomena (kinezi i japanci posvećuju veliku važnost zdravom stanju trbuha i unutarnjuh organa), kao što su Chi Nei Tsang, Ambuku, Yoga vježbe disanja i opuštanja trbuha te govorna terapija. Tretman je kreiran je na način da primatelj vrlo brzo i učinkovito osvijesti nakupine pouzrokovane stresom u predjelu trbuha te zajedničkim radom sa terapeutom postiže slobodan protok energije.

Trajanje: 30 min4Cijena: 150 kn 
odnosi se na početni tretman kada se primatelj prilagođava tehnici
Trajanje: 60 min4Cijena: 250 kn
Akupresura stopala

Tretman koji objedinjuje tehnike refleksološke masaže stopala, shiatsu tretmana otvaranja meridijana i aktiviranja akupunkturnih točaka te dubinske masaže mišića. Stopala nose tijelo i u njima se stvaraju napetosti kao posljedica raznih tjelesnih tegoba (umor, držanje, upale živaca nogu, sjedenje i drugo).

  • Trajanje: 45 min4Cijena: 150kn
  • Trajanje: 60 min4Cijena: 200kn   
Orijentalna masaža glave, ramena i lica

Ova masaža je rezultat dugogodišnjeg rada i učenja tehnika. Champissage (indijska masaža glave po principima G. Narendra Metha-Institute of Champissage London), shiatsu gornjeg dijela tijela i razgibavanje vrata (otvaranje meridijana i aktiviranje točaka na gornjem djelu tijela), dubinska masaža mišića gornjeg dijela tijela te rad na auri na gornjim chakrama.

Tretman djeluje na tri nivoa: prvi nivo je fizička razina kada se orientiramo na opuštanje napetosti u mišićima, otklanjamo bolove nastale radi nerazgibanosti ili drugih fizičkih problema (cervikalni sindrom, diskus hernije i dr).

Drugi nivo je suptilniji i energetski jer oslobađamo protok energije u meridijanima i energetskim točkama te vršimo suptilnjie pokrete kako bi postigli stanje dublje opuštenosti.

Treči nivo je rad na auri: iskusni terapeut utječe na energetsko polje primatelja te provodi veči protok energije kroz auru i chakre. Napetosti koje osjećamo na tijelu su u velikoj večini posljedica „zaleđene energije“ u našoj auri. Pomoću ove energetske tehnike možemo u velikom djelu „istopiti“ energetske blokade i tako aktivirati proces samoiscijeljenja u vlastitom energetskom sistemu.

Tretman na fizičkoj razini (I. nivo)
Trajanje: 45 min4 Cijena: 150 kn

Tretman sa energetskim točkama (II. nivo)
Trajanje: 60 min4Cijena: 200kn

Tretman sa radom na auri (III. nivo)
Trajanje: 60 min4Cijena: 250kn               

Energetski tretman na auri ili Aura healing

Svako biće ima oko svog tijela elektromagnetsko polje ili auru. Kvaliteta vašeg unutarnjeg razpoloženja ovisi o tome koliko ste bliski sami sa sobom, ili drugim riječima, koliko energije protiče kroz vaše srce. Svi psihološki problemi su posljedica straha koji blokira energetski protok kroz auru i tijelo. A strah nastaje kada želite izbječi osjećaj tuge, mekoće, ranljivosti. Tokom života, iz raznih razloga, energetske blokade straha postaju sve prisutnije i tište vas; to se može nazvati stanje latentne depresije (sto znači da niste klinički depresivni već je vaše unutarnje stanje nekvalitetno). Osvještavanjem procesa vaših misli i osječaja možete postići kvalitetan odnos prema životu i prema sebi.
Tretman na auri dovodi vas u stanje dubokog mira dok se energetske blokade tretiraju širenjem elektromagnetskog polja od tijela prema van. Terapeut pomaže energiji da se pokrene u svom prirodnom toku kroz kralježnicu, srce i centar u sredini glave. Tako se vi kao primatelj postavljate u stanje u kojem ste potpuniji, sretnji, smireniji i na taj način uspostavljate odnos sa suptilnijim razinama svog bića, što ima snažan holistički i terapeutski učinak.

Prvi tretman na auri i govorna terapija
Trajanje: 80 min4Cijena: 500kn
Serija tretmana i govorna terapija         

Trajanje: 60 min4Cijena: 300kn (1x

Serija tretmana na auri                         

Trajanje: 30 min4Cijena: 200kn (1x)

 

Time Therapy

Time therapy je tehnika govorne terapije u kombinaciji sa energetskom tehnikom vantjelesne svijesti. To znači da se klijent, dok radi na svom problemu, ne koncentrira na povjest događaja ili na uzrok i posljedicu već prati proces po kojem se stvara blokada. Svi psihološki problemi nastaju istim procesom odupiranja tuzi koja nastaje u različitim okolnostima radi sputavanja osobe da živi u svojoj kvaliteti. Time Therapy ne analizira prošlost već vodi klijenta kroz osvještavanje agresije. Agresija je simptom straha koji je simptom potisnute tuge: a tuga (ne žaljenje) ima transformirajuči učinak i vodi nas do stanja ljubavi koje je stanje oslobodenja.
Cilj tog procesa je da klijent doživi stanje vlastite kvalitete koje je povezano sa duhovnom dimenzijom njegovog bića te na taj način ostvari pomak u svjesti i time postiže kvalitetu življena.

Time Therapy govorna seansa                      
Cijena: 250 kn4Trajanje: 45 min
Time Therapy govorna i energetska seansa 
Cijena: 500kn4Trajanje: 90 min  Time Therapy  radionica                               

Cijena: 700kn4Trajanje: 120 min

 

Yoga

Yoga Grupa 1 (90 min)

Cijene*

40 kn po seansi do 1. 10. 2011, nakon toga uplata 750 kn za Zimski termin.

Yoga Grupa 2 (60 min)

Utorak i četvrtak, od 19:30 do 20:30
Vježbe počinju 17. 9. 2011.

Cijena*
35 kn
po seansi do 1.10. 2011, nakon toga uplata 600 kn za Zimski termin.

Uplate za slijedeće termine su svaka tri mjeseca.

*Cijene važe za Pulu.

 

Meditacije

Meditacije izvodimo jednom ili dvaput mjesečno. O točnim datumima ćete biti obaviješteni.

Meditacije traju 3 sata, od 19:00 do 21:00 sati.

Cijena za jednu seansu je 80 kn po osobi.

Na početnu stranicu

3 koraka do zdravlja

O nama

Kontakti

Uvjeti