Tree of life

 

Time Therapy

Šta je to ...

To je terapeutski proces koji spaja psihologiju i duhovnost. Sastoji se od konzultacije, energetskih vježbi i meditacije. Time Therapy ne analizira vašu prošlost već vas usmjerava da otkrijete svoje kvalitete i potenciale koji nisu uvjetovani prošlošću. U toku terapije TT sagledati ćete svoj problem iz drugačije perspektive jer vam terapija omogučava širi pogled i sprijećava identifikaciju sa vašim problemom ili prošlošću. Energetski dio dati će vam osječaj opuštenosti, smirenost i snagu.

Time Therapy je osnovao Manuel Schoch, moderni švicarski mistik i istražitelj svijesti. Manuelov Tune-In institut za Time Therapy je u suradnji sa univerzitetom u Zurichu provodio istraživanja novih načina tretiranja psiholoških problema kao što su depresija, shizofrenija, i sl.

Kako djeluje na tijelo

TT terapet posebnim načinom razgovora vodi vas ka osvještavanju blokada koje možete osjetiti kao strah, pritisak ili nemir. U isto vrijeme biti ćete u stanju te blokade i promatrati je sa odmakom, iz distance. Time će se u vama stvoriti stanje duboke postojanosti. Rezultat tog procesa je sagledavanje problema sa šireg puta gledanja te emotivno oslobađanje blokade.

Kako izgleda seansa

TT se provodi u obliku razgovora u kojem ste u stanju meditacije. Time Therapy može se izvoditi individualno ili kao grupna meditacija.

STRANICA JE JOS U IZGRADNJI.

 

Na početnu stranicu

3 koraka do zdravlja

O nama

Kontakti

Uvjeti