Uvjeti

Tretmani i paketi tretmana

Svi tretmani i radionice se realiziraju po dogovoru ukoliko se ispune svi uvjeti (broj polaznika, plaćene članarine, pretplate itd.). Programi se mogu mijenjati, nadopunjavati, dodavati ili anulirati ako se ti uvjeti ne ispunjavaju. Tretmani se izvode u dogovorenom roku.

Uplaćivanje tretmana

Individualni tretmani se uplaćuju nakon tretmana. Paketi tretmana, plaćaju se unaprijed u punom iznosu. Za grupne seanse i radionice plaća se akontacija u visini 30% a puni iznos plaća se prije početka prve seanse ili radionice. Pretplatom u punom iznosu ostvarujete popust od 5%.

Otkazivanje tretmana i promjena termina

Tretmane treba otkazati najmanje 24 sata unaprijed, telefonom ili osobno. Grupni tretmani, seanse i radionice otkazuju se 48 sati unaprijed. Ako se tretman otkaže u roku kracem od 48 sata zadržavamo 50% od naknade za pokrivanje troškova. Termin možete promijeniti najkasnije 24 sata prije ugovorenog tretmana telefonom ili osobno.

Rezervacije tretmana

Individualne tretmane možete rezervirati osobno ili telefonski. Grupni tretmani i seanse te paketi tretmana se rezerviraju uplatom akontacije ili cijelog iznosa.

Cijene

Cijene tretmana objavljene su na našem cijeniku na web stranici i u brošurama. Paketi tretmana imaju niže cijene po tretmanu ovisno o vrsti problema i terapije a konzultacija je besplatna. Za pakete tretmana potrebno se prethodno dogovoriti sa terapeutom. Pridržavamo prava za promjenu cijena bez predhodnog upozorenja.

VAŽNO!

Tretmani nisu zamjena za ljekove i medicinske terapije koje vam je pretpisao vaš doktor zato bez odobrenja doktora nikako ne prekidajte uzimanje ljekova ili terapiju.

Na vrh stranice

Na početnu stranicu

3 koraka do zdravlja

O nama

Kontakti

Uvjeti